Intră în lumea mea

Iubesc viața și mă bucur că o pot petrece alături de oameni pasionați de lucrul lor. Sunt fericită deoarece fac ceea ce îmi place iar prin aceasta, am oportunitatea de a-i ajuta pe cei din jurul meu!

Viziunea mea

Iubesc să cresc împreună cu cei din jurul meu găsind cele mai bune soluții la provocările pe care le oferă viața!

Cine sunt eu & pasiunile mele?

Femeie, prietenă, soție, mama, antreprenor, speaker, trainer acreditat,

consultant, coach, mentor, doctorand…

Sunt pasionată de ceea ce fac iar lumea marketingului, a relațiilor publice și a evenimentelor m-a fascinat de la vârsta de 15 ani, de când mi-am asumat primele roluri de coordonare și conducere în proiectele și echipele de la liceul la care eram elevă. E în ADN-ul meu și nu mă pot abține.

Îmi dedic timp pentru călătorii, lectură de specialitate, psihologie și dezvoltare personală. Organizez mereu evenimente pentru familia și prietenii mei. Mă dedic proiectelor de amenajări interioare și design floral și ascult cu mare plăcere muzica anilor 80-90.

Lumea Antreprenoriatului

Putem prelua multe roluri pe parcursul vieții și le putem schimba sau îmbunătăți în funcție de drumul pe care ni-l alegem.

De aceea, de la 16 ani am început să lucrez în vânzări iar din studenție am ales lumea antreprenoriatului, în paralel cu rolul de angajat al unei firme de consultantă. Am căutat mereu să mă specializez și să fiu cât mai bine pregătită posibil în domeniul meu de activitate.

Ce mă caracterizează? 

Perseverența, optimismul, creativitatea și adaptabilitatea la orice mediu. 

Cred că fiecare dintre noi are puterea și potențialul să își urmeze visul, dar nu toți își pot asuma drumul cu tot ce vine el la pachet și renunță pe parcurs… Spun acest lucru din experiența mea de peste 15 ani de antreprenoriat!

Viziunea mea

Pot alege zi de zi să fac ceea ce îmi place, dar am învățat să îmi asum responsabilitatea alegerilor mele și să am grija să îmi facă bine ceea ce îmi place.

Viziumea mea este să aduc bucurie și claritate, alături de rezultate concrete, tuturor celor care doresc dezvoltarea unei strategii de marketing, relații publice, branding personal, organizare de evenimente.

Cred că viața merită trăită și fiecare dintre noi are un scop bine definit. Sunt aici să ți-l descoperi, să ți-l asumi și împreună să sărbătorim reușita ta.

Scopul meu

Coordonez în prezent, alături de familia mea 2 afaceri: Biocomp (producție dispozitive biocide) și AGEO Events (consultanță marketing, relații publice și agenție organizare evenimente).

Ofer sprijin, coaching și consiliere pentru ca tu să reușești, să crești notorietatea firmei tale și să înțelegi parcursul carierei tale și scopul vieții tale

Momente de neuitat

Știu că oamenii pot fi foarte buni în ceea ce-și propun să facă, pot dărui peste puterile lor, pot fi alături de cei din comunitatea lor și pot crea împreună evenimente de neuitat. Împărtășesc cu tine câteva din momentele și proiectele mele.

MY ACCOUNT