Secțiune despre

Articole

AGEO marcă înregistrată!

Avem bucuria să anunțăm partenerii, clienții şi prietenii că  numele AGEO a devenit marcă înregistrată.

Procesul de comunicare strategică

Toate schimbările tehnologice şi inovaţiile din ultimii 10 ani au schimbat complet modul în care dezvoltăm afaceri, comunicăm şi ne trăim astăzi viaţa.

10 moduri de a te reinventa

Indiferent de locul în care te afli pe plan profesional şi personal, vine un moment când simţi nevoia de schimbare. 

10 moduri de a lucra mai inteligent

Indiferent dacă eşti angajat cu un program fix sau eşti freelancer şi ai un program flexibil, nu contează cât de mult stai peste program, ci cât de repede şi de bine reuşeşti să îţi îndeplineşti sarcinile de serviciu.

Managementul de eveniment

Este un adevăr universal recunoscut că organizarea de evenimente corporate nu este o treabă uşoară. Deşi ni se pare simplu să organizăm un training, o conferinţă sau o lansare de produse noi, lucrurile nu stau chiar aşa. 

Cum să îţi păstrezi gândirea optimistă când lucrurile nu merg bine

Orice afacere are urcuşurile şi coborâşurile ei. Cei mai mari antreprenori ai lumii au eşuat de mai multe ori înainte de a obţine succesul. Cum au reuşit îşi păstreze gândirea optimistă şi să nu renunţe la visurile lor? 

Public speaking: cum să stăpâneşti arta vorbitului în public

Când vine vorba de public speaking, fiecare discurs este o provocare. Până şi cei mai experimentaţi speakeri se pot confrunta cu emoţii înaintea unei prezentări. 

Ținuta office pentru femei

În mediul de afaceri, felul în care te îmbraci poate influenţa evoluţia carierei tale. Ţinuta office nu trebuie să iasă în evidenţă prin extravaganţă, ci prin simplitate şi rafinament.

10 sfaturi pentru a evita procrastinarea

De câte ori nu ţi s-a întâmplat să amâni până în ultima clipă sarcinile importante? Cu toţii suntem distraşi de factorii din jurul nostru: emailuri, mesaje, reţele sociale etc. Dar ce faci atunci când îţi lipseşte motivaţia pentru a începe lucrul?

Directorii Generali și cei de Resurse Umane au viziuni diferite privind dezvoltarea angajaţilor

Topul metodelor de dezvoltare profesională preferate de directorii companiilor din România pentru liderii din organizații sunt: învățarea la locul de muncă, training-urile pentru echipă susținute de traineri interni, urmate de cele susținute de traineri externi, precum și training-urile deschise și workshop-urile interactive, pentru a încuraja învățarea prin schimb de experiență.

Industria de evenimente: Profit, emoţii, imagine şi succes

Evenimentele sunt considerate parte a strategiilor de marketing şi relaţii publice, şi chiar resurse umane, pentru mediul corporate şi reprezintă principala sursă de venituri pentru cei din domeniul HoReCa (ho­teluri, restaurante, cafenele).

MY ACCOUNT